Kaffemissionärens nya logga sjösatt!

Kaffemissionärens nya logga sjösatt!

Draperiet är borta! Skeppet är sjösatt och seglen är hissade!
I dag skålar jag i det finaste av morgonkaffe med alla som önskar och vill.
Det är med värme och kärlek i kaffesjälen som mitt kaffefrö till företag är redo att lämna hamnen och möta de sju havens vågor och vindar.
Jag är så ofantligt tacksam att jag vågat och vågar göra den här resan. För det kan vara det läskigaste som jag gjort i hela mitt liv. Jag har aldrig drivit ett företag! Att bjuda in till höstens kaffeprovningar utan att veta om någon kommer eller att skapa ett instagramkonto och lägga upp bilder, texter och videor jag inte vet om någon kommer att lösa eller uppskatta. Ibland har jag tvekat på om jag orkar eller verkligen vill. Men för varje tröskel som jag klivit över har äventyret fördjupats och hjärtats väg blivit allt tydligare. Glädjen och den känsla av mening som jag kommer i kontakt med när jag förmedlar min passion för specialkaffe har gett mig livskraften tillbaka efter mitt livs hittills största sorg och motgång.

I dag finns ingen återvändo.

Visst är det med glimten i ögat och på skoj när jag leker med ord och meningar som ”bönhörd” och ”bönhörd bönnörd”. Men där finns också ett djup.

Ett djup som är min bästa vän när jag möter rädsla över att segla på de sju haven. Och är det en sak jag har med mig på resan så är det att specialkaffe kan rädda liv.
På många olika sätt.
Tack för att just du gör mig sällskap.

Kaffet gott
Allt gott
/Kaffemissionären


#kaffekopp #kaffemissionören#logotype #grafiskdesign #kaffeälskare#specialkaffe

Lämna en kommentar