Koffeinfritt kaffe som smakar gott – Kaffemissionären

Ge koffeinfritt kaffe en ny chans – du kommer att bli överraskad

Den nya kollektionens bönhörda joker är en riktig kaffehöjdare och jag tror att Koffeinfri rackare har potential att förändra människors inställning till koffeinfritt kaffe. 
Att koffeinet med naturliga metoder reducerats till nästintill noll märks nämligen inte alls på smaken. Kaffet har helt enkelt allt som ett riktigt gott kaffe har, minus den där k-kicken. Jag har flera vänner som dricker bara det här kaffet för att de älskar kaffe men inte mår bra av koffein. Och så har vi den andra kategorin (jag själv tillhör den) som kan förgylla kvällen med en kopp kaffe utan att riskera att störa sömnen.

Ibland brygger jag Koffeinfri rackare mitt på dagen också, helt enkelt för att jag tycker att smaken på de här colombianska bönorna sticker ut. Det påminner mig lite om mammas hemlagade kola. Ni vet sån där som man gör på en plåt i ugnen och sedan skär upp i bitar med en kniv?

Jag är stolt att få erbjuda ett koffeinfritt kaffe i världsklass. Det är specialkaffeklassat precis som alla sorter jag säljer, vilket gör det till ett sällsynt undantag i utbudet av koffeinkicksfria kaffebönor. I regel har decaf-kaffe ett dåligt rykte. Och i de allra flesta fall är det med all rätt på grund av låg kvalitet. Men oavsett hur många gånger du blivit besviken hittills, skulle jag i så fall vilja tipsa dig om att prova en sort till.
Sedan kan du lugnt slappna av.

Koffeinfri rackare är en av fyra sorter i den nya kollektionen som nu går att beställa. Kaffet är rostat, packat och på väg. Priset är 120 kronor i webbutiken. Malet eller hela bönor. Läs mer och köp på:

➡️ www.kaffemissionaren.se


Kaffet gott,
Allt gott

/Viktor

 

Koffeinfritt kaffe i världsklass

Påsarna förseglas på rosteriet i Göteborg.

 

Bästa koffeinfria kaffet | Decaf
William sköter maskinen och sätter på etiketter. 


#koffeinfrittkaffe #decaf #specialkaffe #kaffe

Lämna en kommentar