Gå vidare till innehåll
Nyss tillagd i din varukorg
Kvantitet:
Visa varukorg (
)
Fortsätt shoppa
Skicka
Stäng sökningen
Sök
Logga in
Varukorg
0
artiklar
HEM
MISSION
BUTIKEN I STOCKHOLM
KÖP KAFFE OCH GREJOR
KÖP KAFFE OCH GREJOR Meny
KÖP KAFFE OCH GREJOR
Hela utbudet
Boka kaffeprovning
KAFFE: Frälsarkollektionen
Kaffekvarnar och utrustning
Muggar med mera
Presentkort
Teologi (handla TE)
Böcker
BOKA KAFFEPROVNING
BOKA KAFFEPROVNING Meny
BOKA KAFFEPROVNING
KAFFEPROVNINGAR | PRIVATPERSONER
KAFFEPROVNINGAR | FÖRETAG
COACHNING
SÖNDAGSSKOLAN
SÖNDAGSSKOLAN Meny
SÖNDAGSSKOLAN
Klassrum: Alla lektioner.
Lektion 1: Låt kaffet svalna
Lektion 2: Vad är specialkaffe?
Lektion 3: Blöt filtret
Lektion 4: Förfukta ditt kaffe för mer smak
Lektion 5: Rör runt i filtret
Lektion 6: Brygguide för gott presskaffe
Lektion 7: Tugga dina kaffebönor
Lektion 8: Blanda kaffet efter bryggning
Lektion 9: Bryggningens olika smakfaser
Lektion 10: Glädjen i att bli med kvarn
Lektion 11: Överdosera kaffe som experiment
Lektion 12: Förvara kaffet rätt
Lektion 13: Så länge håller sig kaffet färskt
Lektion 14: Gör din egen kaffeprovning
Lektion 15: Mjölk i kaffet – tillåtet eller dödssynd?
Lektion 16: Så enkelt skummar du mjölk hemma
Lektion 17: Guide för gott mokakaffe
MINDFULNESS
KONTAKT
HEM
MISSION
BUTIKEN I STOCKHOLM
KÖP KAFFE OCH GREJOR
Hela utbudet
Boka kaffeprovning
KAFFE: Frälsarkollektionen
Kaffekvarnar och utrustning
Muggar med mera
Presentkort
Teologi (handla TE)
Böcker
BOKA KAFFEPROVNING
KAFFEPROVNINGAR | PRIVATPERSONER
KAFFEPROVNINGAR | FÖRETAG
COACHNING
SÖNDAGSSKOLAN
Klassrum: Alla lektioner.
Lektion 1: Låt kaffet svalna
Lektion 2: Vad är specialkaffe?
Lektion 3: Blöt filtret
Lektion 4: Förfukta ditt kaffe för mer smak
Lektion 5: Rör runt i filtret
Lektion 6: Brygguide för gott presskaffe
Lektion 7: Tugga dina kaffebönor
Lektion 8: Blanda kaffet efter bryggning
Lektion 9: Bryggningens olika smakfaser
Lektion 10: Glädjen i att bli med kvarn
Lektion 11: Överdosera kaffe som experiment
Lektion 12: Förvara kaffet rätt
Lektion 13: Så länge håller sig kaffet färskt
Lektion 14: Gör din egen kaffeprovning
Lektion 15: Mjölk i kaffet – tillåtet eller dödssynd?
Lektion 16: Så enkelt skummar du mjölk hemma
Lektion 17: Guide för gott mokakaffe
MINDFULNESS
KONTAKT
KAFFEMISSIONÄRENS SÖNDAGSSKOLA
Använd vänster-/högerpil för att navigera i bildspelet eller svep åt vänster/höger om du använder en mobil enhet
Vid val av sökresultat uppdateras sidan.
Tryck på mellanslagstangenten och piltangenterna för att göra ett val.