Gå vidare till innehåll
Nyss tillagd i din varukorg
Kvantitet:
Visa varukorg (
)
Fortsätt shoppa
Skicka
Stäng sökningen
Sök
Logga in
Varukorg
0
artiklar
HEM
MISSION
BUTIKEN I STOCKHOLM
KÖP KAFFE OCH GREJOR
KÖP KAFFE OCH GREJOR Meny
KÖP KAFFE OCH GREJOR
Hela utbudet
Boka kaffeprovning
Kaffemissionärens frälsarkollektion
Kaffekvarnar och utrustning
Muggar med mera
Presentkort
Teologi (handla TE)
Böcker
BOKA KAFFEPROVNING
BOKA KAFFEPROVNING Meny
BOKA KAFFEPROVNING
KAFFEPROVNINGAR | PRIVATPERSONER
KAFFEPROVNINGAR | FÖRETAG
COACHNING
SÖNDAGSSKOLAN
SÖNDAGSSKOLAN Meny
SÖNDAGSSKOLAN
Klassrum: Alla lektioner.
Lektion 1: Låt kaffet svalna
Lektion 2: Vad är specialkaffe?
Lektion 3: Blöt filtret
Lektion 4: Förfukta ditt kaffe för mer smak
Lektion 5: Rör runt i filtret
Lektion 6: Brygguide för gott presskaffe
Lektion 7: Tugga dina kaffebönor
Lektion 8: Blanda kaffet efter bryggning
Lektion 9: Bryggningens olika smakfaser
Lektion 10: Glädjen i att bli med kvarn
Lektion 11: Överdosera kaffe som experiment
Lektion 12: Förvara kaffet rätt
Lektion 13: Så länge håller sig kaffet färskt
Lektion 14: Gör din egen kaffeprovning
Lektion 15: Mjölk i kaffet – tillåtet eller dödssynd?
Lektion 16: Så enkelt skummar du mjölk hemma
Lektion 17: Guide för gott mokakaffe
KONTAKT
HEM
MISSION
BUTIKEN I STOCKHOLM
KÖP KAFFE OCH GREJOR
Hela utbudet
Boka kaffeprovning
Kaffemissionärens frälsarkollektion
Kaffekvarnar och utrustning
Muggar med mera
Presentkort
Teologi (handla TE)
Böcker
BOKA KAFFEPROVNING
KAFFEPROVNINGAR | PRIVATPERSONER
KAFFEPROVNINGAR | FÖRETAG
COACHNING
SÖNDAGSSKOLAN
Klassrum: Alla lektioner.
Lektion 1: Låt kaffet svalna
Lektion 2: Vad är specialkaffe?
Lektion 3: Blöt filtret
Lektion 4: Förfukta ditt kaffe för mer smak
Lektion 5: Rör runt i filtret
Lektion 6: Brygguide för gott presskaffe
Lektion 7: Tugga dina kaffebönor
Lektion 8: Blanda kaffet efter bryggning
Lektion 9: Bryggningens olika smakfaser
Lektion 10: Glädjen i att bli med kvarn
Lektion 11: Överdosera kaffe som experiment
Lektion 12: Förvara kaffet rätt
Lektion 13: Så länge håller sig kaffet färskt
Lektion 14: Gör din egen kaffeprovning
Lektion 15: Mjölk i kaffet – tillåtet eller dödssynd?
Lektion 16: Så enkelt skummar du mjölk hemma
Lektion 17: Guide för gott mokakaffe
KONTAKT
KAFFEMISSIONÄRENS SÖNDAGSSKOLA
Använd vänster-/högerpil för att navigera i bildspelet eller svep åt vänster/höger om du använder en mobil enhet
Vid val av sökresultat uppdateras sidan.
Tryck på mellanslagstangenten och piltangenterna för att göra ett val.