Världens godaste jobbkaffe gör Sverige till världens godaste kaffeland – Kaffemissionären

Världens godaste jobbkaffe gör Sverige till världens godaste kaffeland

Kaffemissionärens vision är att Sverige ska bli världens godaste kaffeland – och då behöver vi alla välja att dricka bra kaffe, varje dag. Både hemma och på jobbet.

Riktigt bra kaffe är alltid både godare och snällare mot magen och kroppen. Men "gott kaffe" är mer än så. Det börjar med vår planet och kaffebonden som odlar det och sträcker sig hela vägen till vår kopp och vår kropp, vare sig vi fått vårt kaffe genom att trycka på en knapp på en automat på jobbet eller om vi bryggt det hemma i våra egna bryggare och kannor.

För att bli världens godaste kaffeland är det lika viktigt att kaffet smakar gott, som att det kaffe vi väljer har en positiv påverkan för alla i hela kedjan från planta till kopp.

Som tur är hänger allt ihop. Och precis som på andra områden sker förändringar stegvis och samtidigt på alla nivåer i samhället.

I Kaffemissionärens Sverige är det en självklarhet att det finns tillgång till bra kaffe, överallt – hemma, på kafé, på jobbet, på restaurang. Sittande, stående eller på språng! 
En kopp i taget förändrar vi världens näst mest kaffedrickande befolkning till världens godaste och mest generösa. Vi visar vägen. Och vi njuter av en ren och mild eftersmak som vi delar med var och en av de människor som gjort vår kaffeglädje möjlig.

Om vi inte är beredda att betala det pris som gott kaffe faktiskt kostar, kan vi räkna med att någon annan får göra det. Vår övertygelse är att godhet alltid varar längst.

Tillsammans gör vi Sverige till världens godaste kaffeland. 

Kaffet gott, 
Allt gott

Viktor Liljerås, grundare av Kaffemissionären.

 

Funderar du på att byta till godare kaffe på din arbetsplats?
Hör av dig så undersöker vi tillsammans vad som är möjligt och passar bäst.